„Beograd gori! Slava Ukrajini!“ - još jedna provokacija hrvatskog reprezentativca

Izvor: Vostok.rs, 10.Jul.2018, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Beograd gori! Slava Ukrajini!“ - još jedna provokacija hrvatskog reprezentativca

Nakon nacističke parole "Slava Ukrajini!" koju je uzviknuo hrvatski reprezentativac Domagoj Vida u svlačionici posle meča sa Rusijom, pojavio se još jedan snimak gde uzvikuje „Beograd gori! Slava Ukrajini!“, a koji je objavio korisnik Danilo Jakovljev.
 


Na novom snimku se vidi kako Vida sedi sa jednim od trenera reprezentacije Hrvatske Ivicom Olićem, pije i peva. 

Juče je Fudbalski savez Ukrajine stao u zaštitu hrvatskog fudbalera pri prvoj provokaciji, iako se Vida izvinio za provokaciju sa prvog snimka.

FIFA je za prvu provokaciju Vidi izdala upozorenje, a Fudbalski savez Hrvatske je člana stručnog štaba reprezentacije Ognjena Vukojevića razrešio dužnosti.

Da li će FIFA opet progledati kroz prste na ove očito ratno-huškačke provokacije, ostaje da se vidi.
 


Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Vida slavi uz Tomu Zdravkovića i pozdravlja kafanu "Beograd"

Izvor: N1 televizija, 10.Jul.2018

Na internetu se pojavio snimak na kojem se vidi hrvatski fudbaler Domagoj Vida kako plasman svoje reprezentacije u polufinale Svetskog prvenstva uz Rusiji, slavi u svlačionici pevajući pesmu Tome Zdravkovića "Kafana je moja sudbina"...Izvor: You Tube..Vida na snimku, u društvu Ivice Olića, pozdravlja...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.