BIKOVIĆ ZA NOVOSTI: Nisam baš toliko loš glumac, pa da predstavljam pretnju po nacionalnu bezbednost Ukrajine

Izvor: Večernje novosti, 22.Avg.2019, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIKOVIĆ ZA "NOVOSTI": Nisam baš toliko loš glumac, pa da predstavljam pretnju po nacionalnu bezbednost Ukrajine

Biković je za "Novosti" prokomentarisao šta misli povodom zabrane ulaska u Ukrajinu NAŠEM poznatom glumcu Milošu Bikoviću, ukrajinske vlasti zabranile su ulazak u tu zemlju. Biković je za "Novosti" prokomentarisao šta misli povodom ove zabrane. - Nisam dobio obrazloženje zašto mi je zabranjen ulazak. Smatram da je takav način razmišljanja neracionalan i vodi u izlolaciju Ukrajine. Umetnost stvara mostove. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Zabranjivati umetnicima da dolaze u Ukrajinu, pogotovo onima koji se ne bave politikom niti se o istoj izjašnjavaju, potez je destruktivan. Joškad se uzme u obzir to da smo mi bratski narodi, stvar postaje još apsurdnija... - poručio je Biković za "Novosti", a onda u šaljivom tonu dodao: - Razumem ja da im se možda ne sviđa kako glumim, ali nije baš toliko loše da me proglase za "pretnju po nacionalnu bezbednost Ukrajine". PROČITAJTE I: "MA VI STE ŠAMPIONI": Ukrajina zabranila Milošu Bikoviću ulazak u zemlju, evo i zašto (FOTO)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Biković: Nisam dobio obrazloženje zašto mi je zabranjen ulazak

Izvor: B92, 22.Avg.2019

Našem poznatom glumcu Milošu Bikoviću ukrajinske vlasti zabranile su ulazak u tu zemlju. Biković je za "Novosti" prokomentarisao šta misli povodom ove zabrane..."Nisam dobio obrazloženje zašto mi je zabranjen ulazak. Smatram da je takav način razmišljanja neracionalan i vodi u izlolaciju Ukrajine....

Nastavak na B92...

"VELIKI GUBITAK ZA TAJ NAROD" Ruski ambasador nije štedeo reči povodom zabrane ulaska u Ukrajinu Milošu Bikoviću

Izvor: Blic, 22.Avg.2019

Nakon saznanja da su ukrajinske vlasti zabranile ulazak u tu zemlju našem slavnom glumcu Milošu Bikoviću, oglasio se i ruski ambasador u Srbiji Aleksandr Bocan-Harčenko, koji je poručio da je ta odluka beliki gubitak za Ukrajinu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.