URS u Nišu nastavlja borbu za nove investicije

Izvor: juGmedia, 16.Avg.2013, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URS u Nišu nastavlja borbu za nove investicije

NIŠKA BANJA - Na prvoj konvenciji Ujedinjenih regiona  Srbije u  Niško Banji  predsednik ove opštine  i član predsedništva URS Zoran Vidanović istakao je  da im je cilj da URS postane najjača politička organizacija u ovom regionu.

“Nastavićemo i dalje da se borimo da Niška Banja postane “prava” opština, da grad Niš postane centar južne Srbije i da naša zemlja postane moderna, stabilna >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << i jaka država i verujem da ćemo u tome  narednom periodu uspeti” izjavio je Vidanović.

On je naglasio da je odličan odziv članova i simpatizera URS-a partijskim skupovima garancija da će na predstojećim izborima ova politička partija napraviti kvalitativan pomak kako na lokalnom, tako i na gradskom i republičkom nivou.

Predsednik Gradskog odbora URS-a Branislav Jovanović izjavio je da su Ujedinjeni regioni Srbije do sada uradili mnoge krupne stvari u gradu, a Niš je postao prepoznatljiv po stranim investicijama, kao što su “Jura” i “Džonson Elektrik”.

“Nastojaćemo da ulaganja u infrastrukturu u gradu i dalje budu na najvišem mogućem nivou, jer smo sigurni da ulaganja u infrastrukturu omogućavaju i dolazak investitora i komforniji život građana”, rekao je Jovanović.

On je istakao da će URS na lokalnom nivou težiti da ojača svoje redove novim članovima, jer mu je cilj da Niš postane u pravom smislu reči regionalni centar i da se ekonomski razvija.

(Kraj) Mia

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.