URS počeo prikupljanje potpisa

Izvor: B92, 08.Feb.2014, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URS počeo prikupljanje potpisa

Beograd -- URS je počeo prikupljanje potpisa za izbornu listu "Ujedinjeni regioni Srbije - Mlađan Dinkić" za predstojeće izbore zakazane za 16. mart.

URS ide na ove izbore sa konkretnim rešenjima za svaki region, planom za privredni razvoj Srbije i zapošljavanjem što većeg broja ljudi, izjavio je član Predsedništva URS Branislav Jovanović.

"Ovi izbori su važni da bi Srbija krenula napred, da bi se otvorila nova radna mesta i ljudi mogli da računaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na povišice, a ne na stalno smanjenje plata i penzija i stezanje kaiša", rekao je on, saopštio je URS.

Jovanović je istakao i da je zato neophodno da se u svakom regionu još jače podstaknu investicije, da dobijemo još jedan "Fijat", "Gorenje" ili kao u Nišu "Džonson elektrik", navodi se u saospstenju.

On je naveo i da Srbija mora da pokrene izgradnju infrastrukture da bi gradjevinske firme i ostala preduzeća ponovo počela da rade i zapošljavaju.

Program URS, koji na izbore izlazi samostalno podrazumeva finansijsku pomoć poljoprivrednicima koji investiraju, pomoć porodicama, deci, samohranim roditeljima, studentima i radnicima starijim od 50 godina.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

URS počeo prikupljanje potpisa

Izvor: Akter, 08.Feb.2014

Ujedinjeni regioni Srbije danas su počeli prikupljanje potpisa za izbornu listu "Ujedinjeni regioni Srbije - Mlađan Dinkić - Veroljub Stevanović"

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.