URS počeo prikupljanje potpisa

Izvor: RTS, 08.Feb.2014, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URS počeo prikupljanje potpisa

URS ide na ove izbore sa konkretnim rešenjima za svaki region, planom za privredni razvoj Srbije i zapošljavanjem što većeg broja ljudi, rekao član Predsedništva stranke Branislav Jovanović povodom početka prikupljanje potpisa za tu izbornu listu.

Ujedinjeni regioni Srbije počeli su prikupljanje potpisa za izbornu listu "Ujedinjeni regioni Srbije - Mlađan Dinkić - Veroljub Stevanović" >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za predstojeće republičke parlamentarne izbore zakazane za 16. mart.

URS ide na ove izbore sa konkretnim rešenjima za svaki region, planom za privredni razvoj Srbije i zapošljavanjem što većeg broja ljudi, izjavio je član Predsedništva URS Branislav Jovanović.

"Ovi izbori su važni da bi Srbija krenula napred, da bi se otvorila nova radna mesta i ljudi mogli da računaju na povišice, a ne na stalno smanjenje plata i penzija i stezanje kaiša", rekao je Jovanović.

Kako se ističe u saopštenju, Jovanović je istakao i da je zato neophodno da se u svakom regionu još jače podstaknu investicije, da dobijemo još jedan "Fijat", "Gorenje" ili kao u Nišu, "Džonson elektrik".

Naveo je i da Srbija mora da pokrene izgradnju infrastrukture da bi građevinske firme i ostala preduzeća ponovo počela da rade i zapošljavaju.

Program URS, koji na izbore izlazi samostalno podrazumeva finansijsku pomoć poljoprivrednicima koji investiraju, pomoć porodicama, deci, samohranim roditeljima, studentima i radnicima starijim od 50 godina.
Pogledaj vesti o: Mlađan Dinkić

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

URS prikuplja potpise

Izvor: Blic, 08.Feb.2014

Ujedinjeni regioni Srbije(URS) danas su započeli prikupljanje potpisa za izbornu listu Ujedinjeni regioni Srbije – Mlađan Dinkić, uz poruku da na izbore idu sa konkretnim rešenjima za svaki region, planom za privredni razvoj Srbije i zapošljavanjem što većeg broja ljudi...Ovi izbori su važni...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.