URS i SNS se medjusobno optužuju za napad

Izvor: NaDlanu.com, 22.Okt.2011, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URS i SNS se medjusobno optužuju za napad

BEOGRAD, 22. oktobra 2011. (Beta) - Ujedinjeni regioni Srbije (URS) saopštili su da su aktiviste beogradskog odbora URS u subotu ujutru fizički napali članovi Srpske napredne stranke (SNS) na pijaci na Bežanijskoj kosi, dok naprednjaci tvrde da su aktivisti URS napali članicu SNS.

BEOGRAD, 22. oktobra 2011. (Beta) - Ujedinjeni regioni Srbije (URS) saopštili su da su aktiviste beogradskog odbora URS u subotu ujutru fizički napali članovi Srpske napredne stranke (SNS) na pijaci na Bežanijskoj kosi, dok naprednjaci tvrde da su aktivisti URS napali članicu SNS.URS je saopštio da su aktivisti gradskog odbora URS napadnuti dok su na pijaci na Bežanijskoj kosi prikupljali potpise za uvodjenje novih gradskih opština i jačanje mesnih zajednica."Uz pretnje i psovke, naprednjaci su želeli da zakače zastavu svoje stranke iznad štanda na kojem je URS prikupljao potpise. Pošto je aktivistima SNS skrenuta pažnja da to ne čine, krenuli su da se fizički obračunaju sa aktivistima URS i gradjanima koji su potpisivali peticiju", navodi URS.URS kaže da je brzom intervencijom policije sprečen ozbiljniji fizički sukob.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.