URS: Pomoć siromašnim porodicama sa decom (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 13.Nov.2013, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URS: Pomoć siromašnim porodicama sa decom (VIDEO)

Aktivistkinje ženske mreže URS-a, u saradnji sa humanitarnom organizacijom “Ljubi bližnjeg svog”, pomažu socijalno najugroženijim porodicama sa sela na teritoriji Palilule. Oprema za decu, igračke, nameštaj i posteljina, uručeni su sedmočlanoj porodici Mitić iz Mramora.

Poseta siromašnim porodicama uz reč utehe i osećaj da nisu sami, katkad je dragocenija pomoć od one materijalne. Porodica Mitić iz Mramora, nema stalne izvore prihoda, a za četvorogodišnju Doroteju, posle treće operacije srca, potrebno je obezbediti lekove za neophodnu terapiju.
Akcija podele humanitarne pomoći biće nastavljena narednih meseci, a prioritet će biti siromašne porodice sa malom decom, najavljuje Zorica Pantić iz ženske mreže Ujedinjenih regiona Srbije, opštine Palilule.
 
 

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.