Selaković: Toma Nikolić nema nikakve veze sa prodajom Vršačkih

Izvor: Press, 29.Nov.2013, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selaković: Toma Nikolić nema nikakve veze sa prodajom "Vršačkih"

Selaković je na konferenciji za novinare u sedištu stranke, odgovarajući na pitanja u vezi sa tvrdnjama lidera URS Mlađana Dinkića da su saradnici predsednika Srbije vršili pritisak da se potpiše štetan ugovor o prodaji Vršačkih vinograda kineskoj firmi Guan Nan, istakao da ne može da govori o paušalnim optužbama.
"Ako postoji prostor da državni organi reaguju uveren sam da će reagovati tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << što će poštovati ustav i zakone države, ali i svoju službu", rekao je Selaković.
Iz kabineta predsednika Srbije ranije su naveli da su ukazivali na štetnost predloga ugovora o prodaji Vršačkih vinograda kineskoj kompaniji Guan Nan, a da je iz Dinkićevog kabineta vršen pritisak da se ugovor potpiše.
Pogledaj vesti o: Ujedinjeni Regioni Srbije

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Nikolić nema veze sa prodajom Vršačkih vinograda"

Izvor: Akter, 29.Nov.2013

Nikola Selaković izrazio je danas uverenje da predsednik Srbije Tomislav Nikolić nema nikakve veze sa privatizacijom "Vršačkih vinograda"

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.