Odbornici LSV ne prelaze u drugu stranku

Izvor: NaDlanu.com, 06.Nov.2012, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbornici LSV ne prelaze u drugu stranku

NOVI SAD, 6. novembra 2012. (Beta) - Portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Aleksandra Jerkov demantovala je u utorak tvrdnje medija o tome da će deo odbornika te stranke preći u Ujedinjene regione Srbije (URS), a potom postati deo vladajuće većine u novosadskom parlamentu.

NOVI SAD, 6. novembra 2012. (Beta) - Portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Aleksandra Jerkov demantovala je u utorak tvrdnje medija o tome da će deo odbornika te stranke preći u Ujedinjene regione Srbije (URS), a potom postati deo vladajuće većine u novosadskom parlamentu."Niko od nas nema nameru da odustaje od programa ne bismo li ostali na vlasti i ne bismo li pomogli onima koji nisu prešli cenzus da postanu deo gradskog parlamenta", kazala je Jerkov, koja je na konferenciju za novinare došla sa ostalih 11 odbornika LSV u Skupštini Grada.Na vlasti u Novom Sadu je koalicija predvodjena Srpskom naprednom strankom (SNS), a URS nije prešao izborni cenzus na lokalnim izborima 6. maja."Želimo da stavimo tačku na priče koje kolaju. Ostajemo celi, ostajemo dosledni programu s kojim smo izašli na izbore. Nijedan od odbornika LSV neće pomoći da se ojača vlast u Novom Sadu koja ne radi u korist gradjana", kazala je Jerkov.Ocenila je da ukoliko aktuelna većina u Skupštini Grada ostane na vlasti, onda se može očekivati "devastacija Novog Sada".

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.