Dinkić: Dosta je bilo priče o rekonstrukciji

Izvor: Press, 29.Jul.2013, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić: Dosta je bilo priče o rekonstrukciji

Dinkić je rekao da je URS uradio sve što su koalicioni partneri od njih tražili, podržao je temeljnu rekonstrukciju vlade, ali je dodao da je njemu, a veruje i građanima i novinarima priče o tome "preko glave" i da se "treba okrenuti zapošljavanju Srbije".

Na pitanje da li očekuje da na današnjem sastanku, koalicioni partneri prihvate njegov predlog da nastavi da vodi finansije, a da privredu prepusti nekom iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << SNS, Dinkić je rekao da je to u stvari bio njihov, a ne njegov predlog.

"Personalna rešenja u podeli Ministarstva finansija i privrede predložili su moji koalicioni partneri, a ja sam samo prihvatio", rekao je Dinkić novinarima u Aleksincu.

Dinkić je juče, nakon sednice Predsedništva URS, rekao da će prihvatiti podelu Ministarstva finansija i privrede i da će on zadržati resor finansija, a privrede prepustiti nekom od kadrova SNS.

Lideri vladajuće koalicije Aleksandar Vučić, Ivica Dačić i Mlađan Dinkić danas u 17 sati u Vladi Srbije održaće sastanak posvećen rekonstrukciji vlade.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Dinkić: Preko glave mi je priča o rekonstrukciji, to treba završiti što pre

Izvor: NaDlanu.com, 29.Jul.2013

Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić rekao je danas da hitno treba završiti priču o rekonstrukciji vlade i okrenuti se zapošljavanju Srbije...Dinkić je rekao da je URS uradio sve što su koalicioni partneri od njih tražili, podržao je temeljnu rekonstrukciju vlade, ali je dodao "da mu...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.