HADŽIĆ UHAPŠEN DOK JE ČEKAO JATAKA S NOVCEM

Izvor: Kurir, 20.Jul.2011, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HADŽIĆ UHAPŠEN DOK JE ČEKAO JATAKA S NOVCEM

BEOGRAD - Tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević izjavio je da je poslednji haški optuženik Goran Hadžić uhapšen jutros pored sela Krušedol, gde je trebalo da se nađe sa jatakom i preuzme od njega novac.

"Hadžić je imao lažni identitet, odnosno ličnu kartu na lažno ime i bio je naoružan, ali prilikom hapšenja nije pružao otpor", rekao je Vukčević na konferenciji za novinare u Specijalnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sudu.

Prema Vukčevićevim rečima, zadržan je i jatak čiji identitet tužilac za sada nije hteo da saopšti.

Do "prodora" u potrazi za Hadžićem, dodao je, došlo je nakon saznanja Akcionog tima da begunac želi da proda sliku čuvenog italijanskog umetnika Amadea Modiljanija pošto je ostao bez novca za skrivanje.

Vukčević je precizirao da je Hadžić priveden na saslušanje u 13 časova u Specijalni sud.
Pogledaj vesti o: Uhapšen Goran Hadžić,   Hag

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.