US Open: Nadal zakazao duel sa Timom, Austrijanac sprema osvetu!

Izvor: Sportske.net, 03.Sep.2018, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

US Open: Nadal zakazao duel sa Timom, Austrijanac sprema osvetu!

Atraktivno četvrtfinale u SAD-u.

Branilac titule na Otvorenom prvenstvu SAD u Njujorku španski teniser Rafael Nadal plasirao se večeras u četvrtfinale tog grend slem turnira, pošto je pobedio Nikoloza Basilašvilija iz Gruzije posle u četiri seta, 6:3, 6:3, 6:7, 6:4.

Prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << teniser sveta pobedio je 37. na ATP listi posle tri sata i 20 minuta. Nadal je u prva dva seta tri puta oduzeo servis protivniku i poveo sa 2:0, a gruzijski teniser osvojio je treći set posle taj-brejka sa 8:6.

Nadal je u četvrtom setu poveo sa 3:1, Basilašvili je izjednačio na 3:3, da bi Španac ubrzo poveo sa 5:3 i posle prve meč lopte obezbedio prolaz u četvrtfinale.

Nadal će u četvrtfinalu igrati protiv Austrijanca Dominika Tima, u reprizi finala Rolan Garosa, kada je Španac bio uspešniji.
Pogledaj vesti o: US Open

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.