US OPEN: Triler između Kecmanovića i Italijana završen posle skoro pet sati

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2019, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

US OPEN: Triler između Kecmanovića i Italijana završen posle skoro pet sati

Vrhunski meč.

Srpski teniser Miomir Kecmanović poražen je u drugom kolu US opena od Italijana Paola Lorencija sa 3:2 (7:6, 6:7, 7:6, 3:6, 6:3) posle čak četiri sata i 51 minuta igre.

Prva tri seta su rešena u taj-brejku, a u prvom je viđena prava drama. Lorenci je u odlučujućem gemu prvog seta slavio sa 13:11 iskoristivši drugu set loptu, a Kecmanović je pre toga propustio čak pet. Drugi i treći set su rešeni istim rezultatom u taj-brejku (7:2), s tim što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je prvo Srbin poravnao rezultat, ali je zatim Italijan poveo sa 2:1 u setovima.

U četvrtom setu je Kecmanović u dva navrata oduzeo servis Lorenciju koji je napravio jedan brejk i to je bilo dovoljno da meč uđe u peti set. Ipak, u odlučujućem setu naš teniser nije imao snage da napravi potpuni preokret i Italijan je na isti način osvojio taj deo igre, kao što je Kecmanović prethodni.

Lunedì un avversario di 16 anni, oggi uno di 19. Paolo #Lorenzi, che ne ha 37, batte in cinque set (76 67 76 36 63) anche Miomir #Kecmanovic e si guadagna un posto nel terzo turno degli #USOpen Due partite, 9 ore e 15 minuti in campo. #NewYork ha il suo leone 🦁 pic.twitter.com/7kpPHEYNfB

— Lorenzo Andreoli (@LorenzoAndreol4) August 29, 2019

Lorenci će u trećem kolu igrati protiv Stena Vavrinke, a pobednik tog meča će u osmini finala izaći na megdan boljem iz duela u kom se sastaju Novak Đoković i Denis Kudla.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda slovačka teniserka Dominika Cibulkova.

ᴵᵀˢ ᴱᴬˢᵞ ᵀᴼ ᴸᴼᵛᴱ ᴵᴺ ˢᴬᴺᵀᴼᴿᴵᴺᴵ 💞

A post shared by Miso Navara (@hotentoth) on Jul 3, 2019 at 12:14am PDT

Just having a good time.. #friends #fun #love from my left @theklementine,ME, @mrs.sheron, @zdenkatajbosova 😍💥

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova) on Jun 29, 2019 at 3:12am PDT

Life is better in bikini.. or in beach dress over bikini 🤪😍❤️

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova) on Jul 2, 2019 at 11:50am PDT

Summer callin ☀️☀️☀️

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova) on Jul 2, 2019 at 2:37am PDT

No place like greece ... @hotentoth usually doesnt look like this at all - a bit better 😂😂😂

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova) on Jul 3, 2019 at 3:32am PDT
Pogledaj vesti o: US Open

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.