US OPEN Serena protiv 19-godišnjakinje za rekordni 24. grend slem

Izvor: 011vodič.com, 06.Sep.2019, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

US OPEN Serena protiv 19-godišnjakinje za rekordni 24. grend slem

Američka teniserka Serena Vilijams plasirala se u finale Otvorenog prvenstva SAD pošto je pobedila Ukrajinku Elenu Svitolinu sa 6:3, 6:1. Vilijams je do 101. pobede na US Openu, čime se izjednačila sa Kris Evert, stigla za samo 70 minuta igre.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 3,05 na pobedu Andresku protiv Serene Vilajms.
Svitolina je u uvodnom gemu meča propustila tri brejk prilike, Vilijams je već u narednom kaznila i taj jedan brejk joj je bio dovoljan >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da osvoji prvi set. Amerikanka je u drugom setu tri puta oduzimala servis i tako obezbedila plasman u deseto finale US Opena.
Amerikanka će se za sedmu titulu na Otvorenom prvenstvu SAD i rekordni 24. grend slem trofej boriti protiv 19-godišnje Kanađanke Bjanke Andresku koja je u drugom polufinalu bila bolja od Belinde Benčić iz Švajcarske sa 7:6(3), 7:5.
Andresku je u desetom gemu prvog seta spasila jednu set loptu, da bi potom ubedljivo dobila taj-brejk sa 7:3.
Benčić je u drugom setu vodila sa 5:2, servirala je za set, ali je Andresku osvojila narednih pet gemova i tako se plasirala u prvo grend slem finale posle dva sata i 12 minuta igre.
Ovo je tek četvrti grend slem turnir na kojem Andresku učestvuje i nikada do sada nije prošla drugo kolo.

The post US OPEN Serena protiv 19-godišnjakinje za rekordni 24. grend slem appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Vilijams protiv Andresku u finalu Ju Es Opena

Izvor: Beta, 06.Sep.2019

Američka teniserka Serena Vilijams plasirala se u finale Otvorenog prvenstva SAD pošto je prošle noći pobedila Ukrajinku Elenu Svitolinu sa 6:3, 6:1.Vilijams je do svoje 101. pobede na Ju Es Openu, čime se izjednačila sa Kris Evert, stigla za samo 70 minuta igre. Svitolina je u uvodnom gemu meča...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.