US OPEN: Novak slavio posle preokreta, pa iznenadio sve - Dobro je što sam izgubio set

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2020, 07:23

US OPEN: Novak slavio posle preokreta, pa iznenadio sve - Dobro je što sam izgubio set

Trijumf posle velike borbe.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u treće kolo US Opena, pošto je savladao Britanca Kajla Edmunda sa 6:7 (5:7), 6:3, 6:4, 6:2.

Srpski as je bio vrlo zadovoljan posle prolaska u treću rundu gren slema u Njujorku, a trijumf je posvetio ćerkici Tari koja je u sredu napunila tri godine.

- Bilo je uspona i padova tokom meča, igrali smo preko tri sata, ali Kajl je snažan protivnik. Bio je ovo pravi test za mene. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Naravno da uvek može da se desi da izgubim set. Zapravo, drago mi je da je došlo do toga i da sam bio na takvom iskušenju. Drobro je kad u ranoj fazi turnira imam težak meč, to me bolje pripremi za ostatak turnira – istakao je srpski as.

Ðoković će u trećoj rundi igrati protiv Nemca Jana-Lenarda Štrufa, koji je prethodno pobedio Amerikanca Majkla Moa sa 6:2, 6:2, 7:5.

Srbin je dobio sva četira prethodna meča protiv Štrufa, uključujući i duel prošle nedelje u četvrtfinalu Sinsinati mastersa.

US Open u Njujorku igra se za nagradni fond od 53,4 miliona dolara.
Pogledaj vesti o: US Open

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.