US OPEN: Nadal posle ŽESTOKE borbe savladao Kačanova (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2018, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

US OPEN: Nadal posle ŽESTOKE borbe savladao Kačanova (FOTO)

Rus je pružio sjajan otpor.

Španski teniser Rafael Nadal uspeo je da u sjajnom meču savlada Rusa Karena Kačanova sa 3:1 (5:7, 7:5, 7:6. 7:6) i tako obezbedi plasman u narednu rundu ovogodišnjeg US OPEN-a.

Rus je pružio fantastičan otpor favorizovanom španskom igraču, pošto je prvi set rešio u svoju korist. U nastavku meča Nadal je uspeo da osvoji naredna dva seta i to posle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << velike borbe, gde je Kačanov naterao Španca da pruži svoj maksimum kako bi preokrenuo sam tok duela.

🙅‍♂️

Imitation is the sincerest form of flattery...

So @Cristiano, how’d @RafaelNadal do?#USOpen pic.twitter.com/EChrQoI3pl

US Open Tennis (@usopen) August 31, 2018

U poslednjem četvrtom setu, Nadalu je ponovo igrao taj-brejk sa Kačanovim. Vodio je Španac 5:3 i servirao za trijumf, ali je ruski igrač ponovo oduzeo servis Nadalu i odve meč u taj-brejk. Kralj šljake je bio ubedljiv u tom delu meča i slavio sa 3:1.

2018 US Open R3 Rafael Nadal bt. Karen Khachanov 5/7 7/5 7/6(7) 7/6(3)

Next opponent - Nikoloz Basilashvili pic.twitter.com/Qx5rq85CC0

— Tanika (@SitTanyusha) August 31, 2018

U narednom kolu prvi teniser sveta igraće protiv Nikolasa Bazilašvilija.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.