PREOKRET: Polufinalista Gren Slema OTKAZAO učešće na US openu! Zameniće ga srpski teniser! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2018, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREOKRET: Polufinalista Gren Slema OTKAZAO učešće na US openu! Zameniće ga srpski teniser! (FOTO)

Ušao u glavni žreb.

Dugo na ATP turnirima nema Tomaša Berdiha. Češki teniser nikako da zaleči povredu leđa, zadobijenu na prošlogodišnjem Vimbldonu i ponovo igra na prepoznatljivom nivou. Kako stvari stoje, nekadašnjeg četvrtog reketa planete nećemo gledati ni na američkoj turneji, pošto je potvrdio da će propustiti čitavu turneju u SAD.

KRATKA ISTORIJA NAVIJANJA: Kako su Srbi postali fudbalski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fanatici

ATP UMAG: Lajović odličan, obezbedio plasman u osminu finala

Pepe Imaz više ne savetuje Đokovića! (FOTO)

Berdih će izostati sa turnira u Vašingtonu, Torontu, Sinsinatiju i sa poslednjeg Gren slema u sezoni popularnom Flešing Medouzu. Umesto Čeha, u glavnom žrebu US Opena naći će se srpski teniser Viktor Troicki.

Češki teniser trenutno je 59. na ATP listi, a US openu je pre šest godina igrao u polufinalu, kada ga je savladao Endi Marej u četiri seta. Britanac se podsetimo takođe oporavlja od povrede (o Marijevom strmoglavom padu na listi više pročitajte OVDE), a očekuje se da bude spreman za Siti Open koji se održava u američkoj prestonici.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: US Open

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.