POČEO US OPEN: Jelena je IGRALA protiv bivše šampionke, vladala je VELIKA neizvesnost! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2017, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POČEO US OPEN: Jelena je IGRALA protiv bivše šampionke, vladala je VELIKA neizvesnost! (FOTO)

Titulu u Njujorku brani Nemica Anđelika Kerber.

Nije lepo počeo US open po srpske predstavnike. Jelena Janković zaustavljena je već na startu Flešinga, pošto je eliminisana od Čehinje Petre Kvitove sa 2:0 u setovima (7:5, 7:5)

ATP LISTA: Počinje US Open, a Srbi su ostali na istom, napredovali i padali (FOTO)

SPAS ZA BEKERA: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bivši Novakov trener REŠAVA finansijske PROBLEME, pomoći će mu OVAJ čovek! (FOTO)

Jelena jankovic beaten 5-7 5-7 by Petra kvitova in the 1st round of the us open #jankovic #usopen2017 ( Eduardo Alvarez ) pic.twitter.com/gj1ACKYkui

— Phil (@tennis_phil) August 28, 2017

TOTALNO SKRHANA: Jelena Janković danima plače i tuguje (FOTO)

Čehinja, koja se posle povrede uspešno vraća na teren, dobila je prvi set uz dva brejka. Najpre je u šestom gemu oduzela servis Jeleni, ali se Džej-Džej revanširala na isti način i smanjila na 5:4. Do kraja je svaka koristila uspešno servis, da bi u odlučujućem 12. gemu Kvitova ponovo zablistala i slavila sa 7:5.

Serija brejkova viđena je u drugom periodu. Čak pet, Jelena je dvaput oduzimala Petri servis, prvi već na startu seta, a potom i u sedmom gemu, čime je stigla do sjajnih 5:3.

Ipak upornost Kvitove došla je do izražaja, koja je najpre izjednačila brejkom na 5:5, a zatim ponovo u odlučujućem dvanaestom poenu iznenadila Jankovićevu za isti rezultat kao u prvoj deonici i plasirala se u narednu rundu. Tamo je čeka francuska veteranka Aliza Korne, koja je identičnim skorom savladala Heder Votson iz Velike Britanij (6:4, 6:4).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.