NAJAVA DANA (utorak, 29. Avgust): US open u žiži uz Nadala i Lajovića… Fudbalska Azija bira putnike za Svetsko prvenstvo!

Izvor: MozzartSport.com, 29.Avg.2017, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA (utorak, 29. Avgust): US open u žiži uz Nadala i Lajovića… Fudbalska Azija bira putnike za Svetsko prvenstvo!

Uz detaljan statistički pregled današnjih mečeva razmislite o najmudrijim tipovanjima dana

6822: UAE - S. ARABIJA, 18.30

(Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, Azija)

Ekipa Ujedinjenih Arapskih Emirata nije pobeđivala na poslednje tri utakmice. Domaći tim je četiri meča unazad odigrao s manje od 2,5 gola po susretu. Saudijska Arabija sa druge strane na poslednja tri kvalifikaciona meča ima zabeležene pobede protiv Tajlanda sa 0:3 i Iraka >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa 1:0. Australija ih je savladala u poslednjem odigranom meču sa 3:2.

2384: BLEKBERN  - STOUK U23, 20.45

(Engleska, LDV kup)

Engleski trećeligaš Blekbern je na poslednjih pet utakmica tri puta pobeđivao i dva puta gubio. Poslednji meč s Milton Kinsom doneo im je goleadu od 4:1. Prva utakmica Grupe C, LDV kupa takođe može da obiluje golovima, jer je i mladi tim Stouka na poslednjih pet mečeva samo jednom nije odigrao GG, dok je na ostalim mečevima redovno dolazilo i 3+.

2403: PITERBORO - SAUTEMPTON M23, 20.45

(Engleska, LDV kup)

Trećeligaška tabela Engleske kaže da je Piterbro najbolji u ovom rangu takmičenja. Mladi Sautempton je u krizi rezultata, pa je dobro znati da u utakmicu Grupe 16 LDV kupa ulazi sa četiri poraza s prethodnih pet susreta. Njihove utakmice se često završavaju sa 3+ ishodima, dok Piterbro ima vrlo konstatan GG ritam igara. Redovni su i po pitanju 3+ i 4+ ishoda, naravno u svom rangu takmičenja.

7774: RAFAEL NADAL - DUŠAN LAJOVIĆ, 20.20

(Tenis, US Open)

Španac kao prvi teniser sveta po ATP listi svakako je favorit u meču sa našim Dušanom Lajovićem koji je tek na 87. Poziciji. Pre starta US opena, naš Dušan Lajović je izgubio u Vinston Salemu od Roberta Bautiste sa 2:0. Nadal je kapitulirao pred Nikom Kirjosom sa 2:0 u Sinsinatiju. Poslednji Nadalov i Lajovićev meč odigran je 2014. godine, kada je Španac slavio sa 3:0.

7791: VIKTOR TROICKI - NORBERT GOMBOS, 18.20

(Tenis, US Open)

Slovački teniser, Norbert Gombos je 84. na svetu, dok naš Viktor Troicki zauzima 52. mesto ATP liste. Ipak, ne treba zaboraviti da Srbinu loše ide u poslednje vreme. Izgubio je čak sedam uzastopnih mečeva, a bolji od njega su bili Berlok, Izner, Jang, Tipsarević i Majer! Norbert Gombos je vezao tri poraza, a pre toga je imao dve pobede. Za njega se može reći da je u padu forme zato što je na tri poslednja susreta dobio svega jedan set.

7798: RIŠAR GASKE - LEONARDO MAJER, 17.05

(Tenis, US Open)

Rišar Gaske je izgubio poslednji meč od Rafaela Nadala sa 2:0 u Sinsinatiju. Pre toga je igrao na preskok, pošto na pet poslednjih mečeva naizmenično pobeđuje i gubi susrete. Argentinski teniser je bolji od Gaskea po ATP listi jer zauzima 30. mesto. On je usistinu poslednji susret sa Martererom izgubio sa 0:2, ali ne treba zaboraviti da pre toga ima sedam vezanih pobeda.

7806: DOMINIK TIM - ALEKS DE MINO, 17.05

(Tenis, US Open)

Dominik Tim kao osmi teniser sveta svakako je favorit u meču sa Aleksom de Minoom koji je tek 186. na svetu. Istina, Dominik Tim je izgubio poslednji meč sa Davidom Fererom sa 2:0, ali ni to ne znači ništa s obzirom da Mino vezao tri poraza bez dobijenog seta.

7779: FERNANDO VERDASKO - VASEK POSPIŠIL, 18.20

(Tenis, US Open)

Verdasko je u seriji od tri uzastopna poraza sa samo jednim dobijenim setom, dok Vasek Pospišil ima čak četiri poraza, takođe sa samo jednim osvojenim setom. Španac i Kanađanin su se do sada dva puta sastajali. Oba puta slavio je Fernando Verdasko, a rezultati su bili 2:0 za Španca ove godine, i 2:1 daleke 2012.

7873: MEDISON KIZ - ELIZ MERTENS, 17.00

(Tenis, US Open, žene)

Amerikanka, Medison Kiz trenutno je 16. Na WTA listi, dok se Belgijanka Eliz Mertens nalazi na 39. poziciji najbolje rangiranih teniserki sveta. I jedna i druga imaju po četiri pobede sa prethodnih pet mečeva. Dve teniserke se ranije nisu sastajale, a dobro je znati da obe u poslednje vreme igraju dobro na tvrdoj podlozi. Shodno WTA rejtingu Amerikanka se smatra za favorita u ovom susretu.

7875: KRISTINA MLADENOVIĆ - MONIKA NIKULESKU, 17.05

(Tenis, US Open, žene)

Francuskinja Kristina Mladenović zaređala je s porazima, a proknjižila ih je ukupno četiri na poslednja četiri susreta. Monika Nikulesku ima tri poraza i dve pobede sa poslednjih pet mečeva. Rumunka je uz to uprkos 57. poziciji na WTA listi dva puta do sada savladala Mladenovićevu, a oba puta rezultat je bio 2:0 u setovima.

7877: JELENA OSTAPENKO - LARA ARUABARENA, 17.05

(Tenis, US Open, žene)

Nema sumnje da je Jelena Ostapenko kao 12. teniserka sveta blagi favorit na startu US opena, budući da španska teniserka zauzima 60. poziciju na WTA listi. Njih dve se ranije nisu sastajale, a upredna statistika na tvrdoj podlozi kaže da je Jelena Ostapeko od pet poslednjih mečeva izgubila tri. Poslednji put nju je porazila naša Aleksandra Krunić sa 2:0. Lara Aurabarena sa pet mečeva na tvrdoj podlozi ima tri izgubljena i dva dobijena susreta.

(Foto: Action Images)
Pogledaj vesti o: US Open

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

NAJAVA DANA (sreda, 30. avgust): Kup euforija u Japanu i na Islandu… Odbojka na Evropskom prvenstvu, a Troicki i Tipsarević na US openu!

Izvor: MozzartSport.com, 30.Avg.2017, 08:26

Uz detaljan statistički pregled današnjih mečeva razmislite o najmudrijim tipovanjima dana..4833: KAVASAKI F. – TOKIO, 12.00..(Fudbal, Japan, Liga kup)..U prvu četvrtfinalnu utakmicu ekipa Kavasakija ulazi nakon pet vezanih mečeva bez poraza. Tokio sa poslednjih pet susreta ima dve pobede,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.