Žirondinci imaju novog trenera (foto)

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2018, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Žirondinci" imaju novog trenera (foto)

Bordo je predstavio novog šefa struke, u pitanju je čovek koji donos iskustvo i iz Premijer lige.

Novi strateg Bordoa je Gustavo Pojet.

Ovaj 50-godišnji Urugvajac i nekadašnji fudbaler Čelsija i Totenhema, radio je po okončanju svoje igračke karijere kao šef struke u Brajtonu i Sanderlendu u PL, nakon toga vodio je atinski AEK, Real Betis i do skora Šangaj Šenhuu.

Sada je preuzeo upražnjeno mesto na klupi Bordoa, a njegov dolazak za kormilo "Žirondinaca" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << objavljen je neposredno nakon što su fudbaleri te ekipe savladali Nant u 22. kolu francuske Lige 1.

La photo de notre nouveau coach, Gustavo #Poyet pic.twitter.com/rzhH0Gh7GB

— FCGirondins Bordeaux (@girondins) 20. јануар 2018.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pojet novi trener Bordoa

Izvor: B92, 21.Jan.2018

Urugvajac Gustavo Pojet imenovan je za novog trenera francuskog fudbalskog kluba Bordo...Pojet je prošlog septembra otišao iz kineskog kluba Šangaj Šenhua i od tada nije imao angažman...On je na klupi Bordoa zamenio Žoslena Guverneka, koji je napustio klub u četvrtak, posle poraza od Kaena 0:2...Bordo...

Nastavak na B92...

Zvanično - Novo ime u Premijer ligi! (foto)

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2018

Ekspresno je pronađena zamena za nedavno smenjenog Portugalca...Kako je i zvanično objavljeno, novi šef struke Votforda je 47-godišnji španski stručnjak Havi Garsija..."Stršljenovi" su danas otpustili Marka Silvu, nakon serije loših rezultata u poslednjih mesec dana, a već sada su mu angažovali...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.