Žestoka prepucavanja na Tviteru među zvezdašima, razlog je - Kalinić!

Izvor: Sportske.net, 09.Jun.2020, 21:00

Žestoka prepucavanja na Tviteru među zvezdašima, razlog je - Kalinić!

Da ili ne?

Navijač ste Crvene zvezde mts?

Onda je ovo pravo pitanje za vas - da li biste voleli Nikolu Kalinića u dresu vašeg omiljenog kluba?

Današnja informacija da bi Kalinić koji navodno pregovara sa upravom Crvene zvezde mogao da se vrati na Mali Kalemegdan je unela nemir među navijače ovog kluba.

Zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nekih svojih političkih stavova Nikola Kalinić nije među omiljenim košarkašima, pa je to razlog zašto ga pojedinci ne žele u timu.

Navijači su danas dosta raspravljali na tu temu.

Evo i nekih tvitova.

Ja ne mogu da verujem da se uopste raspravlja o tome da li Kalinic treba da dodje ili ne u Zvezdu, Kalinic je vece pojacanje od Teodosica Nedovica ili nekog treceg igraca koji bi mogao da dodje u Zvezdu, TREBA NAM MNOGO, TAKVI IGRACI DONOSE TITULE!

— Adam Markus (@adammarkus20) June 9, 2020
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.