Žena iz priloga N1 o skupu podrške Jutki tvrdi da je sama otišla iz preduzeća

Izvor: Danas, 15.Maj.2019, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena iz priloga N1 o skupu podrške Jutki tvrdi da je sama otišla iz preduzeća

Radnica JKP "Rasina" u Brusu Vukosava Đokić, koja je u martu na skupu podrške Milutinu Jeličiću izjavila za N1 da je došla na skup jer joj je rečeno da dođe, nakon objave Marije Lukić na Tviteru da je proglašena tehnološkim viškom, tvrdi za N1 da je sama otišla iz preduzeća. Članak Žena iz priloga N1 o skupu podrške Jutki tvrdi da je sama otišla iz preduzeća se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Otpuštena žena koja je za N1 rekla da joj je naređeno da dođe na Jutkin skup

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Maj.2019

Radnica JKP "Rasina" u Brusu koja je u martu za N1 izjavila da su joj nadležni naložili da dođe na skup podrške tadašnjem predsedniku opštine Milutinu Jeličiću Jutki, proglašena je tehnološkim viškom, objavila je na Tviteru Marija Lukić koja je svojevremeno prijavila Jeličića za seksualno...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.