Izvor: RTS, 30.Okt.2020, 19:26

Zaev: Kriza naglasila potrebu za regionalnom ekonomskom integracijom

Premijer Severne Makedonije izjavio je da su se on i predsednik Srbije Aleksandar Vučić i albanski premijer Edi Rama saglasili da je aktuelna kriza naglasila potrebu dalje intenzivne međusobne saradnje i regionalne ekonomske integracije.
"Inicijativa za regionalnu saradnju koju smo prošle godine započeli u celosti je u skladu s Berlinskim procesom i dobra osnova za pripremanje zemalja na Zapadnom Balkanu za predstojeći samit u Sofiji, kojim će kopredsedavati >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Bugarska i Severna Makedonija", napisao je Zaev na Tviteru

Samit Berlinskog procesa ove godine biće održan u Sofiji.
Vučić, Zaev i Rama održali su video-sastanak na kome su razgovarali o perspektivama regionalne saradnje.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Zaev o sastanku sa Vučićem i Ramom: Aktuelna kriza naglasila potrebu za daljom saradnjom

Izvor: Blic, 30.Okt.2020

Premijer Severne Makedonije objavio je da su se on i predsednik Srbije Aleksandar Vučić i albanski premijer Edi Rama saglasili da je aktuelna kriza naglasila potrebu za dalju intenzivnu međusobnu saradnju i regionalnu ekonomsku integrciju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.