Izvor: RTS, 10.Jul.2020, 08:53

Crna Gora šalje inspektore na sever zemlje zbog nediscipline

Nacionalno koordinaciono telo Crne Gore uočilo je u opštinama na severu, u kojima je zabranjen rad ugostiteljskih objekata, više slučajeva pružanja ugostiteljskih usluga (kafemati, stojeći šankovi) čime se podstiče okupljanje građana suprotno merama protiv širenja infekcije kovid 19, objavila je Vlada na Tviteru.
Kako ova pojava doprinosi širenju infekcije kovida19, ističe se u objavi, naloženo je inspekciji da proveri stanje na benzinskim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pumpama i drugim mestima gde postoje automati za kafu.

Naloženo je i da za svako utvrđeno kršenje mjera izda nalog za zatvaranje objekta i oduzimanje dozvole za rad, saopšteno je iz Vlade.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRIMEĆENO KRŠENJE MERA Crna Gora šalje inspektore na sever zbog NEDISCIPLINE

Izvor: Blic, 10.Jul.2020

Crnogorsko Nacionalno koordinaciono telo uočilo je da je u opštinama na severu zemlje, u kojima je zabranjen rad ugostiteljskih objekata, bilo više slučajeva pružanja ugostiteljskih usluga čime se podstiče okupljanje građana suprotno merama protiv širenja kovida-19, zbog čega će vlada u te...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.