Vučićeva poruka na UNESKO-vom Tviteru: Vreme je da sve naše države brane svoja prava, da zaštite kulturno nasleđe (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 07.Dec.2019, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučićeva poruka na UNESKO-vom Tviteru: Vreme je da sve naše države brane svoja prava, da zaštite kulturno nasleđe (VIDEO)

Na zvaničnom Tviter nalogu UNESKO-a , u okviru kampanje “Biram mir”, pojavio se snimak gde govori predsednik Srbije Aleksandar Vučić Na zvaničnom Tviter nalogu UNESKO-a , u okviru kampanje “Biram mir”, pojavio se snimak gde govori predsednik Srbije Aleksandar Vučić.Na samom početku kaže kako u doba multilateralizma je pravo vreme da sve države brane svoja prava kako bi zaštitile kulturno nasleđe.Dodaje kako će uloga UNESKO-a biti još veća kao i da će njihov >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << uticaj rasti širom sveta.Pročitajte još: Vučić sa direktorkom UNESKO o saradnji i nasleđu na KiMZaključuje da smo zajedno uvek jači i da kroz dublju saradnju možemo da izgradimo mir. 'It's time for all our countries to defend our rights, to protect our #CulturalHeritage sites' - @avucic, President of #Serbia.Together we are always stronger.Through deeper cooperation, we can build peace.#IChoosePeace #unescoGC pic.twitter.com/XXMJ1ZSJCf— UNESCO (@UNESCO) December 6, 2019
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Vučićeva poruka na UNESKO-vom tviteru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Dec.2019

UNESKO je danas, u okviru kampanje "Biram mir", objavio video poruku predsednika Srbije Aleksandra Vučića u kojoj je pozvao sve zemlje sveta da štite svoja prava i kulturno nasleđe..."Vreme je za sve naše zemlje, u doba multilateralizma, da zaštitimo svoja prava, zaštitimo kulturno nasleđe. Zato...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.