Vučić objavio poruku: Dragi prijatelju, želim ti dobro zdravlje FOTO

Izvor: B92, 29.Okt.2020, 11:34

Vučić objavio poruku: Dragi prijatelju, želim ti dobro zdravlje FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poželeo je predsedniku Evropske narodne partije i bivšem predsedniku Evropskog saveta Donaldu Tusku dobro zdravlje.

"Dragi prijatelju, želim vam dobro zdravlje i brz povratak na posao", napisao je Vučić na Tviteru.

Podsetimo, Tusk se nalazi u izolaciji jer ima simptome koji ukazuju da je inficiran kovidom 19.

"Tusk se od 27. oktobra nalazi u izolaciji sa simptomima koronavirusa i čeka rezultate testa", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je za Politiko jedan funkcioner Evropske narodne partije.

Tusk je 15. oktobra predsedavao sastankom Evropske narodne partije, koji je na najvišem nivou održan uoči samita lidera Evropske unije u Briselu.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TUSK U IZOLACIJI ZBOG KORONE: Bivši predsednik Evropskog saveta ima simptome virusa, čeka rezultate testa

Izvor: Kurir, 29.Okt.2020

Predsednik Evropske narodne partije i bivši predsednik Evropskog saveta Donald Tusk je u samoizolaciji jer ima simptome koji ukazuju da je inficiran kovidom-19.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.