Vlast vodi kampanju protiv Rade Trajković na isti prljav način kao protiv ubijenog Olivera Ivanovića

Izvor: Luftika.rs, 17.Feb.2021, 00:19

Vlast vodi kampanju protiv Rade Trajković na isti prljav način kao protiv ubijenog Olivera Ivanovića

Režimski mediji ponovo vode kampanju protiv Rade Trajković pokušavajući da je diskredituju i satanizuju kao nekada Olivera Ivanovića, koji je nedugo nakon medijskog linča mučki ubijen s leđa. Nedavno je objavila video, na Tviteru, na kojem Vesna Milojević iz Kancelarije za Kosovo i Metohiju objašnjava kako je organizovano devet autobusa kojim će se glasači iz centralne Srbije prevoziti na glasanje „za Srpsku listu“.
Dan nakon objavljenog klipa krenuo je novi medijski >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << linč od strane tabloidnih prorežimskih medija i naslovnih strana na kojoj je fotografija Rade Trajković umetnuta zajedno sa zastavom Albanije u pozadini.
Ova ilustracija neverovatno podseća na sve ono što je prethodilo ubistvu Olivera Ivanovića, kada se, između ostalog, emitovao video materijal sa jasnim optužbama za izdaju protiv Ivanovića, odnosno za saradnju sa ekstremistima i teroristima, sa kojima je nakon svega Srpska lista formirala većinu u skupštini Kosova.
Moć kojom raspolažu mediji, pod upravljačkom kontrolom vlasti u Beogradu, u razračunavanju sa političkim protivnicima je neupitna, ali zbog divljačkih novinskih natpisa već su nam se dešavala politička ubistva koja su i danas nerasvetljena.
Foto: reddit.com Lista na kojoj je Rada Trajković učestvovala na izborima bila je Građanska inicijativa za slobodu, pravdu i opstanak, ali oni su na ovim izborima bili daleko od prelaska cenzusa.
Pored ovakve medijske hajke, ali i svih priča o ucenjivanju i pretnji srpskim glasačima, bilo koja druga opcija za Srbe na Kosovu osim Srpske liste zapravo kao da i ne postoji.
Trajković: Vučić predao deo srpske elektromreže Kosovu i pogurao Srbe ka iseljenju

Pogledaj vesti o: Twiter,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.