Izvor: Vostok.rs, 23.Feb.2019, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venecuela privremeno zatvorila tri mosta na granici sa Kolumbijom

Vlasti Venecuele su donele odluku da privremeno zatvore tri mosta na granici sa Kolumbijom, saopštila je potpredsednica zemlje Delsi Rodrigez.
„Bolivarska Vlada obaveštava stanovništvo da je zbog ozbiljnih i nezakonitih pretnji kolumbijske Vlade miru i suverenitetu Venecuele doneta je odluka da se u potpunosti zatvore mostovi ‘Simon Bolivar’, ‘Santander’ i ‘Unon’”, napisala je Delsi Rodrigez na tviteru. Ona je obećala da će saobraćaj preko tih prelaza biti obnovljen kada prestanu „grube nasilne akcije" protiv Venecuele. „Zahtevamo od (predsednika Kolumbije) Ivana Duka poštovanje elementarnih normi međunarodnog prava, prekine svoje gnusne akcije i prestane da daje teritoriju Kolumbije po nalogu Donalda Trampa za akcije protiv prava Venecuelanaca da žive u miru u suverenitetu“, naglasila je ona.  
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.