VISOKO RANGIRANI ČLAN KRIMI PORODICE PAO zbog Tvitera: SIN objavio fotografiju i otkrio mu lokaciju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2021, 19:05

VISOKO RANGIRANI ČLAN KRIMI PORODICE PAO zbog Tvitera: SIN objavio fotografiju i otkrio mu lokaciju!

Visoko rangirani član kriminalističke porodice Kolombo kojeg su američke vlasti tražile zbog slučaja reketeranja predao se u petak, dan nakon što je njegov sin objavio njegovu fotografiju iz bazena na Floridi na "Tviteru".

Ralf DiMateo (66), navodni konsultant klana, predao se agentima Federalnog istražnog biroa na Menhetnu, preneo je "Njujork post".

DiMateo – treći najmoćniji član porodice – na fotografiji sa Floride stoji u tirkiznom bazenu do pola >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u vodi, sa zlatnim krstom oko vrata.

Vremešni mafijaš otišao je na Floridu dan pre nego što su federalci uhapsili 13 optuženih za reketiranje i iznudu.

Njegova fotografija pojavila se na "Tviteru" nakon što je sudija naredio da se druge vođe Kolomba imenovane u optužnici zadrže u pritvoru bez kaucije, uključujući bosa Endrua “Maša” Rusoa (87), zamenika šefa Bendžamina "Kandžu" Kastelaca (83), Teodora Persika mlađeg, Ričarda Feraru i Vinsenta Rikjarda.

Fotografija zbog koje se DiMateo predao je od tada skinuta sa "Tvitera". Nije poznato kada je nastala niti gde.

"Njujork post" ukazuje da će proći nešto vremena dok se DiMateo ne vrati u sunčanu državu – tužioci žele da se on zadrži bez kaucije.

DiMateov advokat Metju Mari nije još komentarisao slučaj.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.