VIDEO KOJI MOŽE DA SPASI ŽIVOTE! Uveriće vas koliko je važno TEMELJNO oprati ruke, a naučiće vas i KAKO to da uradite

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2020, 07:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO KOJI MOŽE DA SPASI ŽIVOTE! Uveriće vas koliko je važno TEMELJNO oprati ruke, a naučiće vas i KAKO to da uradite

Izazvao veliku pažnju na Tviteru!

Pandemija korona virusa je u jeku, a stručnjaci iz raznih zdravstvenih organizacija neprekidno podsećaju ljude da je u ovim kritičnim danima najvažnije da svi posvete posebnu brigu higijeni, i da često peru i dezinfikuju ruke kako bi se što je više moguće osujetilo širenje zaraze.

Iako pranje ruku deluje kao jednostavan posao, nedavno se na društvenim mrežama pojavio video koji pokazuje kako većina ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neispravno pere ruke. Video pokazuje osobu u zaštitnim gumenim rukavicama koja koristi malo crne farbe, koja predstavlja tečni sapun i pokazuje proces pranja ruku.

Correct technique to wash your hands for proper disinfection. #CoronavirusOutbreakindia #CoronaVirusUpdate #COVID #CoronaVirusUpdate pic.twitter.com/1WeDwlCaF6

— Harjinder Singh Kukreja (@SinghLions) March 19, 2020

Tek na kraju videa, posle temeljnog trljanja, zaštitne rukavice postaju potpuno crne pokazujući koliko je važan ovaj način pranja kako bi se ubilo što više bakterija i virusa.

Video je brzo prikupio nekoliko hiljada lajkova i pohvala.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.