Urban Decay Game of Thrones kolekcija šminke

Izvor: Šminkerka.com, 23.Feb.2019, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Urban Decay Game of Thrones kolekcija šminke

Bjuti brend Urban Decay nam je dao još jedan razlog da u iščekivanju čekamo mesec april. Poslednja sezona serije Game of Thrones kreće sa emitovanjem 14. aprila, a nije poznato kada ćemo saznati šta je u kolekciji Game of Thrones koju je brend iza kultne Naked palete najavio. Urban Decay je podelio fotografiju na Instagramu i Twitteru na modelu sa dramatičnim metalik plavim make-up-om i sa tekstom >> Pročitaj celu vest na sajtu Šminkerka.com << For the throne preko slike.







View this post on Instagram














WE ARE READY #FORTHETHRONE #URBANDECAY @gameofthrones
A post shared by Urban Decay Cosmetics (@urbandecaycosmetics) on Feb 22, 2019 at 12:00am PST


Kompanija je postavila teaser kampanje na Instagramu u kome se prepliću vatra i led, kao i u seriji, što je oduševilo GoT fanove. Ovo je prva i jedina službena šminkerska kolaboracija, uprkos dugogodišnjim partnerstvima o kojima se pričalo.







View this post on Instagram














Worlds will collide #FORTHETHRONE #URBANDECAY @gameofthrones
A post shared by Urban Decay Cosmetics (@urbandecaycosmetics) on Feb 22, 2019 at 6:00am PST


Iz teasera ​​je jasno da će se u kolekciji naći senke kobalt i tople zlatne boje, koje odgovaraju temperamentu glavnim ženskim likovima u seriji Daenerys Targaryen i Cersei Lannister.
Nijedna druga informacija o kolekciji nije podeljena, osim činjenice da će biti pokrenuta u aprilu.
Srodni postovi: Urban Decay Naked paleta odlazi u istoriju Stiže zamena za Urban Decay Naked paletu Puma x Maybelline limitirana kolekcija šminke

Nastavak na Šminkerka.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šminkerka.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šminkerka.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.