Izvor: Luftika.rs, 07.Jul.2022, 08:33

Učenik došao na maturu u suknji i sa ružem na usnama, mama blista od ponosa (FOTO)

Šesnaestogodišnji Korben, mladić iz engleskog Norfolka, oduševio je društvene mreže nakon što se na maturskoj zabavi pojavio u dugoj crvenoj suknji. Osim suknje, nosio je uski crveni sako prekriven šljokicama, veliku leptir-mašnu i krunu, a na usne je stavio ruž.
Postao je popularan nakon što je njegova majka Nina Green objavila njegove fotke na Twitteru.
„Kad je imao 12 godina, moj sin je najavio da bi na matursku >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << zabavu htio doći u suknji. Nakon 4 godine to smo i ostvarili. Neopisivo sam ponosna na njega jer je ostao veran sebi, a od cele škole je dobio neverovatno dobre reakcije“, napisala je ponosna majka.
At age 12 my son announced he wanted to go to his school #prom in a gown. Four years later we made it happen. I’m so incredibly #proud of him for being true to himself & the reception he got from his whole school was incredible. What do you think @michellevisage @theebillyporter pic.twitter.com/lsLKnmY9k5
— Nina Green (@thisisneenz) July 1, 2022

„Najlepše je kad si svoj“
Za komentar je pitala Michelle Visage, članicu žirija američkog reality showa RuPaul’s Drag Race. Visage je odgovorila: „Ooooooo, da! Ti si sjajna, predivna mama, a tvoje dete je zvezda.“
S Visage su se složili i drugi korisnici Twittera.
„Njegovo lice govori sve, a suknja mu je sjajna“, „Izgleda divno, suknja je super, a sviđa mi se i njegova kruna. Nadam se da je imao super maturu“, „Njegovi suknja i osmeh mi greju srce“,“Najlepše je kad si svoj“, pisali su ljudi u komentarima.
„Ako može profesorka u haljini kraćoj od mog šortsa, što ne mogu ja“: Oglasio se učenik o kojem bruji region

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.