U ČOKOLADI BILO ČETIRI HILJADE EVRA? Knežević otkrio do sada nepoznate detalje

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2021, 21:11

U "ČOKOLADI" BILO ČETIRI HILJADE EVRA? Knežević otkrio do sada nepoznate detalje

Jedan od lidera Demokratskog fronta se oglasio na Tviteru.

Specijalno državno tužilaštvo formiralo je predmet i započelo izviđaj u vezi sa izvještajem Agencije za sprečavanje korupcije o postupku ministra pravde Vladimira Leposavića, u kojem je ocenjeno da je navodno ugrozio javni interes.

- A što Milivoje Katnić ne pokrene izviđaj protiv svoje žene i otvori čokoladu u kojoj je bilo 4 hiljade evra? - prokomentarisao je na Tviter nalogu predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Demokratske narodne partije i jedan od lidera Demokratskog fronta, Milan Knežević.

- Ili možda ima šećer, pa mu je Glosarij zabranio slatko. Još jedno obično veče u Dobroti ( SDT). Tik-tak - dodao je Knežević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.