Twitter omogućio objavljivanje klipova i fotografja u istom tvitu

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 07.Okt.2022, 14:48

Twitter omogućio objavljivanje klipova i fotografja u istom tvitu

Ova mogućnost se odnosi samo za aplikacije namenjene uređajima koji koriste operativne sisteme Android i iOS, a iz Twitter-a su istakli da veruju da će mešanje vizuelnog sadržaja osnažiti kreatore da se izraze „sa više od 280 karaktera„.

Ipak, ova mogućnost još uvek nije dostupna za desktop, što znači da će korporativni profili i profili drugih korisnika biti ograničeni te će se oni oslanjati >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << na platforme za objavljivanje treće strane.

Međutim, sadržaj objavljen na novi način moći će svi da vide, bez obzira da li su pristupili Twitter-u putem web stranice za desktop i mobilnu verziju, kao i putem zvaničnih i nezvaničnih aplikacija.

Izvor: klix.ba
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.