Travis Barker završio u bolnici: Kortni Kardašijan se ne odvaja od nosila, ćerka moli za pomoć FOTO

Izvor: B92, 29.Jun.2022, 11:37

Travis Barker završio u bolnici: Kortni Kardašijan se ne odvaja od nosila, ćerka moli za pomoć FOTO

Poznati bubnjar Travis Barker odvezen je u bolnicu samo nekoliko sati nakon što je na Tviteru objavio ''Bože, spasi me'', uz njega je bila i novopečena supruga Kortni Kardašijan.

Iako se još ne zna o čemu je tačno reč, čini se da je situacija ozbiljnija, jer je njegova kći Alabama na Instagramu objavila priču u okviru koje je zamolila pratioce da se mole uz tužan emotikon.

Iako su mnogi pomislili da je njegov status povezan sa zdravstvenim problemima, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << treba podsetiti da je "God Save me" naziv nove pesme koju je Barker napravio sa svojim kolegom Mašin Gan Kelijem, piše Dejli Mejl.

Pre nekoliko dana Kortni je preležala koronavirus, pa mnogi misle kako je njegov odlazak u bolnicu možda povezan i s ovom informacijom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Travis Barker završio u bolnici

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Jun.2022

​Poznati bubnjar Travis Barker odvezen je u bolnicu samo nekoliko sati nakon što je na Twitteru objavio ''Bože, spasi me'', uz njega je bila i novopečena supruga Kortni Kardašijan.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.