Teo, zaboravili smo kako izgleda tvoja magija! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2018, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teo, zaboravili smo kako izgleda tvoja magija! (video)

Retko dobija šansu, tihi početak sezone, noćas na Floridi pokazao šta propuštamo. Jedan od poteza večeri...

Dobio je 17 minuta, ubacio 6 poena, retko šutira, imao je 4 skoka i 3 asistencije. Ali, to nije Miloš Teodosić na koga smo navikli, kao da nema poverenja u sebe, što je nemoguće, ali Dok Rivers mu je ove sezone uskratio minutažu.

Ali, genije bljesne sa vremena na vreme, kao u ovoj situaciji kada je Montrezi Harelu ostalo da završi onaj lakši deo posla.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Majstor ostaje majstor...

Milos Teodosic pass... Montrezl Harrell throw down! 💪#ClipperNation 38 | #PureMagic 31 pic.twitter.com/tbBW9sWkJg

— NBA (@NBA) 02. новембар 2018.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bobi prvi put starter, ostalo je logično! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2018

Marjanović prvi put u startnoj petorci Klipersa, opravdao očekivanja. Kokoškov i Sansi uče kroz poraze, Oklahoma definitivno na pravom putu, Hjuston podigao glavu, mlađi Gasol držao lekciju u Juti!..Bobi je igrao od početka, Klipersi su lagano dobili na Floridi. Tako bi u najkraćem mogao da glasi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.