Telo fudbalera Emilijana Sale pronadjeno u olupini aviona

Izvor: Beta, 08.Feb.2019, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telo fudbalera Emilijana Sale pronadjeno u olupini aviona

Policija je potvrdila da je u olupini aviona pronadjeno telo argentinskog fudbalera Emilijana Sale.Više od dve nedelje trajala je potraga za Salom i pilotom aviona Dejvidom Ibotsonom. Njihov avion se srušio 21. januara dok su putovali iznad Lamanša iz Nanta u Kardif, za koga je Sala trebalo da igra. "Vesti su veoma bolne. Moje saučešće porodici, prijateljima i saigračima Emilijana Sale u ovom teškom trenutku. Mi smo sa vama", naveo je predsednik Argentine Mauricio Makri na Tviteru. Telo je iz olupine izvučeno u sredu, a kasno sinoć je identifikovano."Porodice su dobile nove informacije, a i dalje će imati podršku posebno obučenih službenika", navodi se u saopštenju policije. Istražitelji nisu uspeli da izvuku letelicu zbog veoma teških uslova.Zvanična potraga za nestalima obustavljena je tri dana od nestanka aviona, a porodica Emilijana Sale je zahvaljujući donacijama uspela da započne privatnu potragu. "Osećamo veliku bol zbog smrti Emilijana Sale. Izražavamo najdublje saučešće porodici", navodi se u saopštenju Fudbalskog saveza Argentine.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRITANSKA POLICIJA POTVRDILA: Pronađeno telo Emilijana Sale

Izvor: Večernje novosti, 08.Feb.2019

Telo argentinskog fudbalera Emilijana Sale zvanično je identifikovano, nakon što je u četvrtak doneto u Portland Port, saopštila je britanska policija Telo argentinskog fudbalera Emilijana Sale zvanično je identifikovano, nakon što je u četvrtak doneto u Portland Port, ...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.