TRAGEDIJA: Ribolovce napao MEDVED - jednog čoveka ubio, dvojica muškaraca povređena

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2021, 09:20

TRAGEDIJA: Ribolovce napao MEDVED - jednog čoveka ubio, dvojica muškaraca povređena

Medved je nasrnuo na čoveka (48) i zadao mu teške povrede glave od kojih je preminuo na mestu.

Trojica ribara (48,41,23) u utorak veče vraćajući sa jezera u Tijmanu, Rusiji bili su neočekivano napadnuti od strane od medveda.

Mladić (23) koji je ujedno bio i najmlađi član grupe, uspeo je da savlada medveda čak i pored povreda koje je dobio (slomljen kuk i leva noga).  Treći muškarac srećom nije bio ozbiljnije povređen.

pic.twitter.com/AGcriG32cI

— pensador (@sakriosamime) October 20, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Bokser sa 2 pajtosa pucao iz sačmare u mladu medvedicu u zimskom snu pa završio u komi

Izvor: Luftika.rs, 21.Okt.2021

Od preksinoć ruski ali i svetski mediji prenose vest da je 23-godišnji ruski bokser Ilja Medvedev ubio nožem medveda u Tjumenskoj oblasti i da se sa veoma teškim povredama nalazi na intenzivnoj nezi, u veštačkoj komi. Životinja je napala sportistu i dvojicu njegovih saputnika kada su se vraćali...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.