TOTALNO PROLUPALA! Tačijeva šaptačica uporedila Srbe sa najvećim zlom u Igri prestola

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2019, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOTALNO PROLUPALA! Tačijeva šaptačica uporedila Srbe sa najvećim zlom u "Igri prestola"

Ambasadorka tzv. Kosova u SAD Vljora Čitaku uporedila je Srbe sa najvećim zlom u trenutno najpopularnijoj seriji Igra prestola, a uspela je i da naljuti sve svoje pratioce jer je otrkila šta će se desiti u epizodi koja još nije emitovana!

Treća epizoda poslednje sezone "Igre prestola" (Gejm of trouns), pored toga što predstavlja najdužu scenu bitke, možda je i najiščekivanija epizoda svih vremena, jer se u njoj odvila bitka živih, predvođenih Starkovima i princezom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Deneris Targarjen, i Belih hodača i vojske zombija, predvođenih Kraljem noći.

I dok neki od fanova u Srbiji sa nestrpljenjem čekaju srpsku premijeru večeras u 21 sat, politika pojedinih ljudi poprima detalje iz popularne holivudske serije.

Odavde zasigurno kreću spojleri, upozoravamo, ako do sada niste gledali treću epizodu!

Ambasadorka tzv. Kosova u SAD uporedila je tzv. Kosovo sa ponosnom, hrabrom i praktično neuništivom familijom Stark, gospodara Severa, dok je Srbiju uporedila sa zlim Belim hodačima.

Arya Stark. Period. Full stop 🛑. #GameOfThornes

— Vlora Çitaku (@vloracitaku) April 29, 2019

Čitaku je posle sinoćnje svetske premijere koju je ispratila u 3h ujutru, tvitovala sledeće:

- Igra prestola! Pa, kuća Stark je pobedila u velikom ratu. Da bismo to preveli na termin (tzv) Kosova, Srbija je pobeđena. A sada, ko će sedeti na prestolu... to više nije važno! Veliki rat je doneo pobedu! A za ostatak... pa, ako nam se ne sviđaju, pobedićemo ih - !

Game of Thrones! So, the great war is won!..and won by House Stark. Now, to put it in #Kosovo terms, Serbia is out. Now, who sits on the throne ...it really does not matter! The great war is won!As for the rest... well if we don’t like them, we will beat them! #GameOfThrones⁠ ⁠

— Vlora Çitaku (@vloracitaku) April 29, 2019

Naime, Beli hodači su definitivno poraženi, a njih je Čitaku uporedila sa Srbima, kojima predviđa skori poraz, misleći po svoj prilici na pregovore o statusu koji se danas popodne nastavljaju u Berlinu.

I dok je Srbe uporedila sa najvećim zlom u seriji, vojskom koja predstavlja samu Smrt, dotle su tzv. kosovski Albanci pravoverni Starkovi koji će poraziti hordu beslovesnih zombija.

pic.twitter.com/ir3l73gbPN

— Drustvene mreze (@drustvenidrug) December 18, 2018

Podsećamo, Vljora je privukla veliku pažnju kada je otkriveno da je na sednici Saveta bezbednosti UN decembra prošle godine, sve vreme sedela iza Tačija i suflirala mu tokom govora šta treba da kaže.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Po uzoru na "Igre prestola": Albanija predviđa poraz Srbije

Izvor: Vesti-online.com, 30.Apr.2019, 10:55

Ambasadorka tzv. države Kosova u SAD Vljora Čitaku uporedila je Srbe sa najvećim zlom, vojskom koja predstavlja smrt, u trenutno najpopularnijoj seriji "Igra prestola"...Čitakuova je uporedila Kosovo sa ponosnom, hrabrom i praktično neuništivom familijom Stark, koja gospodari Severom, dok je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.