Izvor: HotSport.rs, 19.Maj.2017, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEODOSIĆ O KLJUČNOM PROMAŠAJU: Mnogi će reći da sam imao bolje rešenje, da sam pogodio to bi bilo najbolje (VIDEO)

Košarkaši CSKA neće braniti evropsku krunu osvojenu prošle godine, pošto su u polufinalu poraženi od Olimpijakosa rezultatom 82:78.

Iako je tokom najvećeg dela utakmice bio ponajbolji akter ovog polufinala, Miloš Teodosić je na kraju ispao tragičar, promašivši šut za tri koji bi verovatno doneo pobedu njegovom timu.
Teodosic had the shot and the time to win it.
But his three pointer hit the rim #f4glory pic.twitter.com/lEqbMcfYaj
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Sportando (@Sportando) May 19, 2017

Ipak niko ne može kriviti srpskog plejmejkera za poraz. Jednostavno Teo je preuzeo odgovornost u ključnim momentima utakmice, na nesreću bio je neprecizan i njegov tim je poražen. To je sport…
Našem plejmejkeru je verovatno i najteže pao ovaj poraz a to potvrđuju i njegove reči nakon utakmice.
– Težak poraz, izgubili smo i to je loše za nas. Generalno ponosan sam na ekipu, kako smo igrali tokom sezone, ali i večeras. Ne mogu da kažem da su se igrači Olimpijakosa slučajno vratili u meč, ali trojka Manzarisa, pa faul nad Agravanisom su neki od razloga. Mi nismo odigrali najpametnije i izgubili smo utakmicu u kojoj smo imali veliku šansu da pobedimo. Jako je teško dobiti ekipu kao Olimpijakjos tri puta u sezoni. Nije opravdanje, izgubili smo od ozbiljne ekipe, kojoj želim puno sreće u finalu. Ostaje veliki žal, ali šta je tu je-, izjavio je Miloš Teodosić.
Naravno ono o čemu će se još neko vreme pričati sigurno je Milošev promašaj u pokušaju za tri poena a sam košarkaš izneo je svoje viđenje ove situacije.
– Verovatno će mnogi da kažu da sam imao bolje rešenje, ali da sam pogodio bilo bi to najbolje. Možda se i treneru Itudisu nije svideo taj šut, odnosno sigurno nije čim sam promašio. Međutim, nije prvi put, ali nadam se da je poslednji-, zaključio je Miloš Teodosić.
The post TEODOSIĆ O KLJUČNOM PROMAŠAJU: Mnogi će reći da sam imao bolje rešenje, da sam pogodio to bi bilo najbolje (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Teodosić o promašaju za pobedu nad Olimpijakosom

Izvor: HotSport.rs, 20.Maj.2017, 08:31

– Verovatno će mnogi da kažu da sam imao bolje rešenje, ali da sam pogodio bilo bi to najbolje. Možda se i treneru Itudisu nije svideo taj šut, odnosno sigurno nije čim sam promašio. Međutim, nije prvi put, ali nadam se da je poslednji.. The post Teodosić o promašaju za pobedu nad Olimpijakosom...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.