Stan za 100 € za 4 dana Exita, uz miran san na udobnom parketu (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 08.Jul.2022, 12:18

Stan za 100 € za 4 dana Exita, uz miran san na udobnom parketu (FOTO)

Exit manija je počela u našem gradu juče i trajaće još tri dana.
Lude noći na tvrđavi, đuska i zezanje sa ekipom uz sjajne koncerte i dižejeve i velike količine alkohola, svakako zahtevaju dobar san, kako bi se ispratio pakleni ritam festivala.
Jeftino, ali sa bolovima u leđima Kako svane jutro i sunce ogreje naš grad, svaki Egzitaš sanja udoban krevet, u kojem će opružiti svoje umorno telo, nakon dobrog kardio treninga koji je imao na Đavi. To ga svakako neće dočekati >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << u jednom stanu na Grbavici, jer se izdaje – bez kreveta!
Foto: Twitter / just_mylo Naime, odavno smo već navikli da se tokom trajanja Exita praktično svaka nekretnina može izdati, jer uvek vlada neverovatna jagma za smeštajem, ali nekako ne verujemo da bi iko uživao da spava na parketu.
Naravno, sve rešava vreća za spavanje, a ne morate ni da brinete ni da li će padati kiša, poput kampera na Štrandu, ali opet…
JAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHUAHA JEBOTE pic.twitter.com/ZNCazai6fH
— Fem za kosu (@just__mylo) July 7, 2022

Doduše, s obzirom kakve se sve šupe izdaju za ogromne novce, cena je vrlo pristojna – samo 100 evra za četiri dana, a ni lokacija nije loša.
Spavanje na terasi „blizu“ tvrđave Da stvar bude još interesantnija, jedna tviterašica nas je u komentarima podsetila na oglas od pre tri godine, u kojem se u ponudi našla ni manje ni više – nego terasa, koja se izdavala za 5 osoba.
Ezviniii pic.twitter.com/tnKE4twPA6
— dzinglbau (@mrnjaudz) July 7, 2022

Kako je stanodavac, ili bolje rečeno terasodavac tada naveo u oglasu, cena po osobi je iznosila fiksnih 20 evra po osobi, a nikako se ne nalazi na 20 minuta lagane šetnje od tvrđave, jer je lokacija nekretnine – u Futogu!
Zaista, kada pogledamo ove oglase, prosto se ne zna ko je luđi – stanodavci ili posetioci Exita.
Ako ste se odlučili da egzitujete ova četiri dana, ipak se nadamo da ste sebi obezbedili pristojan smeštaj, po relativno povoljnoj ceni i da trenutno prikupljate snage u udobnom krevetu za narednu besanu noć na tvrđavi.
Ili makar u  udobnoj vreći za spavanje, ukoliko ste se odlučili za pomenuti smeštaj.
7 minuta vožnje – 2.000 dinara: Novosadski divlji taksisti prebacili na Exit tarifu

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.