Izvor: Radio 021, 27.Feb.2021, 11:05

Spajdermenu prete bojkotom nakon tvita pogrešnog Toma Holanda

Istoričar Tom Holand izazvao je burnu reakciju korisnika društvenih mreža u Indiji kada je kritikovao indijskog premijera Narendru Modija. Mnogi pozivaju na bojkot nastavka franšize "Spajdermen" misleći da je sporni tvit napisao glumac istog imena.

Tom Holand, istoričar sa nalogom na Tviteru @holland_tom, kritikovao je u tvitu indijskog premijera Narendru Modija nakon što je ogromni stadion za kriket poneo njegovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ime.

"Ogroman sam poštovalac skromnosti koju je Modi pokazao kada je najveći svetski stadion za kriket nazvao po sebi", navodi se u tvitu.

Objava je izazvala ljutitu reakciju korisnika društvenih mreža u Indiji, gde su ljudi ovaj nalog pogrešno doveli u vezu sa nalogom drugog Toma Holanda, 24-godišnje britanske zvezde filmskog serijala Spajdermen, čiji je nalog na Tviteru @TomHolland1996.

I’m a huge admirer of the modesty Modi showed in naming the world’s largest cricket stadium after himself.

— Tom Holland (@holland_tom) February 24, 2021

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.