Izvor: RTS, 27.Jul.2021, 11:17

Snažna eksplozija u Leverkuzenu, gori fabrika hemijske industrije

Jaka eksplozija odjeknula je u fabrici hemijske industrije "Bajer" u Leverkuzenu, u Nemačkoj. Gust dim je vidljiv kilometrima daleko. Policija izdala upozorenje stanovnicima da ne otvaraju vrata i prozore i ne izlaze iz kuće.
Na društvenim mrežama se mogu videti snimci gustog dima koji se uzdiže iznad prostorija hemijske kompanije "Bajer".

Na mesto eksplozije upućen je veliki broj vatrogasnih ekipa, a policija je upozorila stanovništvo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da odmah zatvori prozore i vrata.
"Zatvorite vrata i prozore, uđite u zgrade, pozovite 112 samo ako imate informacije o događajima."
Auto-put A1 na račvanju Leverkuzen-Keln je zatvoren za saobraćaj, saopštila je policija na Tviteru.
Uzrok eksplozije još nije poznat. 
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Jedna osoba poginula, nekoliko povređenih u eksploziji u industrijskom parku u Leverkuzenu

Izvor: RTS, 27.Jul.2021

Jedna osoba je stradala, a četiri su nestale nakon eksplozije koja je potresla industrijski park u Leverkuzenu, gradu u zapadnoj Nemačkoj. Gust dim je vidljiv kilometrima daleko. Policija je izdala upozorenje stanovnicima da ne otvaraju vrata i prozore i ne izlaze iz kuće. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.