Skot je naveo da je na društvenim mrežama aktivan dve godine

Izvor: Beta Video, 05.Sep.2019, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skot je naveo da je na društvenim mrežama aktivan dve godine

BEOGRAD - Ambasador Sjedinjenih Američkih Država (SAD) u Srbiji Kajl Skot je naveo da je na društvenim mrežama, pre svega na ``Tviteru``, gde je aktivan dve godine, pokušao da kao predstavnik SAD govori o problemima u običnom životu, ali i o politici, i da tako naglasi ono što ``tradicionalni mediji`` izostavljaju, kao i da kroz povratnu informaciju vidi šta ljudi misle. (CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dobijao sam razne ``savete`` o tome gde da nastavi karijeru

Izvor: Beta Video, 05.Sep.2019

BEOGRAD - Ambasador Sjedinjenih Američkih Država (SAD) u Srbiji Kajl je na nekoliko primera, govoreći ironično, pokazao s kakvim se sve porukama, odnosno uvredama, suočavao nakon svojih objava na ``Tviteru``. Naveo je da je dobijao razne ``savete`` o tome gde da nastavi karijeru, šta treba da radi...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.