Šapićeve jeftine fore: Na Tviteru se jada što niko ne misli da je ozbiljan kandidat za gradske izbore

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2017, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šapićeve jeftine fore: Na Tviteru se jada što niko ne misli da je ozbiljan kandidat za gradske izbore

Ubi ga sujeta

Gradski izbori u Beogradu održaće se u decembru, a iako kampanja još nije zvanično počela, neki od budućih kandidata koriste već sada priliku da jeftinim potezima namaknu sebi koji glas više.

Predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić prilično je aktivan na društvenim mrežama Danas se oglasio povodom predstojećih izbora, ali ne kako bi izrazio neki politički stav.

U Dnevniku o BG izborima. Svi dali izjavu osim mene. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

100% misle da još igram vaterpolo pa zaboravili da zovu.

RTS - Vaše pravo da znate sve!

— Aleksandar Šapić (@AcaSapic) September 25, 2017

- U Dnevniku o BG izborima. Svi dali izjave osim mene. 100% misle da još igram vaterpolo, pa zaboravili da zovi.RTS- Vaše pravo da znate sve- napisao je on.

Naime, uprkos tome što kampanja još uvek nije počela, pa samim tim ni predstavljanje kandidata, Aleksandar Šapić se ipak našao uvređen, jer nije pozvan na RTS kako bi komentarisao predstojeće izbore.

Novinar i autor bilo koje medijske kuće, ima apsolutno pravo da u skladu sa temom i konceptom emisije pozove goste koje sam odabere i za koje proceni da su adekvatni da govore na datu temu, pa je stav predsednika opštine Novi Beograd nejasan, jer očigledno pokušava da nametne svoje gostovanje na Javnom servisu Srbije.

Nepravedne i ničim izazvane sankcije. pic.twitter.com/uyfJKuTE9Z

— Aleksandar Šapić (@AcaSapic) September 14, 2017

Nedavno je otišao čak i korak dalje, pa se poistovetio sa Rusijom i uvedenim sankcijama, zbog čega je čak pozvao i Savet bezbednosti da reaguje.

Budući pretendent na mesto prvog čoveka Beograda se izgleda nada kako će ovim pokušajima napada uspeti da pridobije glasove građana, ali po reakciji reklo bi se pre da je uspeo da izazove sažaljenje, jer ga malo ko shvata za ozbiljno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.