SVAĐA AMERIČKIH NAVIJAČA Ne možemo da čuvamo Jokića, Srbija nam uzima zlato!

Izvor: 011vodič.com, 02.Sep.2019, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVAĐA AMERIČKIH NAVIJAČA Ne možemo da čuvamo Jokića, Srbija nam uzima zlato!

Interesantnu raspravu su vodila na Tviteru dvojica navijača iz Sjedinjenih Američkih Država, dok su gledali utakmicu Srbije i Filipina na Mundobasketu. Jedan od njih je prokomentarisao kako su izabranici Aleksandra Đorđevića prejaki, na šta njegov sunarodnik nije mogao da ćuti.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Srbija je prokleto dobra. Filipini gube 45 razlike – napisao je “Preach Kev Preach” tokom meča koji su “orlovi” na kraju dobili sa 59 poena razlike.
Opusti se. Pišeš kao da su Filipini pretnja na terenu – odgovorio mu je Donte.
– SAD su trebale četiri četvrtine da ode na +20. Srbija uzima zlato – nije se dao Kev.
– Nadam se da će SAD da igra sa Srbijom, pa da ih skuvamo. Haha – opet će Kev.
– Nećemo. Ne možemo da čuvamo Petija (Milsa), kako misliš da zaustavimo Jokića?!
– Australija je imala dobro veče. Siguran sam da nas neće ponovo uhvatiti na spavanju.
– Srbija nije Australija. To hoću da kažem.
– Iz tvoje priče ispada da SAD nema šanse protiv Srbije.
– Seltiksi i Majls Tarner nisu dovoljni za pobedu – stavio je Kev tačku na tu raspravu.
Inače, Srbija i SAD ne mogu da se sretnu u Kini pre finala. Žreb ih je smestio na različite strane kostura. Da bi došli do meča za zlato, “orlovi” moraju da eliminišu Italiju i Španiju, a Amerikanci imaju znatno teži posao, pošto će im rivali biti Litvanija, Grčka i Australija, koja ih je već pobedila tokom priprema.
Serbia just too DAMN GOOD. Philippines down 45 😂
— Preach Kev Preach (@Pastor_KevyKev) September 2, 2019


The post SVAĐA AMERIČKIH NAVIJAČA Ne možemo da čuvamo Jokića, Srbija nam uzima zlato! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Android,   Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.