SPASILI MU ŽIVU GLAVU: Otkriveno zašto je trener Vajldera UBACIO peškir u ring (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2020, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPASILI MU ŽIVU GLAVU: Otkriveno zašto je trener Vajldera UBACIO peškir u ring (VIDEO)

Kralj Cigana se vratio na svetski tron.

Furioznom pobedom nad Diontejom Vajlderom, tehničkim nokautom u sedmoj rundi, Britanac Tajson Fjuri vratio se na tron svetskih teškaša i osvojio WBC titulu.

Pet godina posle trijumfa nad Ukrajincem Vladimirom Kličkom, Kralj Cigana se vratio na bokserski presto, poslavši tri puta Amerikanca na patos tokom borbe.

Tyson Fury 🇬🇧 stops Deontay Wilder and becomes the best Heavyweight in the world 🌎 🥊 #WilderFury2 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pic.twitter.com/UTthvcUB62

— Harrison Klopp (@HarrisonKlopp) February 23, 2020

Vajlder je, po odluci sudija da prekine duel, došao do trenera i iznenađeno ga pitao da li je on predao meč? Arbitar se odlučio na takav potez, pošto je stigao zahtev Diontejovog trenera, zbog teže povrede uha.

- Ne znam zašto je bacio peškir, jer sam bio spreman da se borim do kraja. Nisam dobro, ali to se događa. Danas je protivnik bio bolji, nisam baš spreman ušao u borbu, ali ja sam ratnik, nisam hteo da predaju meč, ali tako je kako je. I najveći padnu i vrate se. Vratiću se jači - rekao je Valder posle prvog poraza u karijeri.

BONUS GALERIJA

Pogledajte još fotografija sa meča Fjuri - Vajlder.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Cicipas odbranio titulu u Marseju (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Feb.2020

Grčki teniser Stefanos Cicipas odbranio je danas titulu na turniru u Marseju, pošto je u finalu pobedio 18. igrača sveta Kanadjanina Feliksa Ožea-Alijasima posle dva seta, 6.3, 6:4...Cicipas, šesti teniser sveta, pobedio je posle sat i 28 minuta. Tri puta je oduzeo servis 19-godišnjem Kanađaninu,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.