SMEJE MU SE CELA NACIJA! Član DPS-a se rashladio DEZINFEKCIONIM SREDSTVOM (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2020, 15:22

SMEJE MU SE CELA NACIJA! Član DPS-a se rashladio DEZINFEKCIONIM SREDSTVOM (VIDEO)

Naime, u želji da dezinfikuje ruke, član ove crnogorske stranke dezinfikovao je svoje lice

Nošenje maske, rukavica, korišćenje sredstva za dezinfekciju ruku deo sada su naša svakodnevica. Međutim, iako su to sve mere zaštite koje nam pomažu, situacije mogu ponekad biti i veoma komične, kao što je to bio slučaj sa jednim od članova DPS-a tokom televizijskog izlaganja uživo.

.

sredstvo za dezinfekciju oka pic.twitter.com/eIEbZ8pDuY
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
— 🇲🇪🇲🇪zelenascg🇲🇪🇲🇪1244 (@zelenascg) September 4, 2020

Vrućina, sparina, napetost i trema učinili su da se neimenovani član partije oznoji, te je pronašao spas u jedinom što mu je bilo na dohvat ruke. Naravno, pre dezinfekcionog rashlađivanja, skinuo je masku, te dobro utrljao tečnost u lice.

I, naravno, postao je hit na društvenim mrežama pošto je čitav događaj snimila i kamera koja je radila prenos uživo uz štaba.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.