Izvor: Blic, 14.Jan.2019, 07:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLUČAJNOST? Tramp mrzi Bezosa, a list odan njemu prvi je objavio da je MILIJARDER PREVARIO ŽENU

Pre nekoliko dana objavljeno je da se Džef Bezos, šef Amazona i najbogatiji čovek na svetu, i njegova supruga Mekenzi razvode nakon 25 godina braka. U zajedničkoj objavi na Tviteru, par je napisao kao razlaz dolazi nakon "dugog perioda istraživanja ljubavi i probnog razdvajanja". Zajednička izjava usledila je samo dan pre nego što je tabloid "Nešenel enkvajer", list koji je poznat po dobroj saradnji sa američkim predsednikom Donaldom Trampom, ekskluzivno objavio da je direktor Amazona "uhvaćen kako vara svoju suprugu sa suprugom holivudskog mogula".
Pogledaj vesti o: Twiter,   Dan zaljubljenih

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NIŠTA NIJE SLUČAJNO! Tramp MRZI šefa Amazona, a list odan Donaldu prvi je objavio OPASNU VEST

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2019

List se hvalio kako je četiri meseca sprovodio istragu o Bezosovoj aferi sa bivšom TV voditeljkom Loren Sančez, i objavio detalje o njihovim sastancima, putovanjima, skupim večerama..Pre nekoliko dana objavljeno je da se Džef Bezos, šef Amazona i najbogatiji čovek na svetu, i njegova supruga Mekenzi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.