SLEDEĆA STANICA: SRBIJA Grad i kiša u Istri, gromovi izazvali požare. Bihać posle nevremena ostao bez struje

Izvor: Blic, 15.Avg.2015, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLEDEĆA STANICA: SRBIJA Grad i kiša u Istri, gromovi izazvali požare. Bihać posle nevremena ostao bez struje

Deo Istre danas je pogodilo jako nevreme, na pojedinim mestima praćeno gradom, a udari groma izazvali su više požara, javili su hrvatski mediji. Jako nevreme zahvatilo je i Bosnu i Hercegovinu, a od udara groma bez struje je ostao Bihać.

Hladna fronta trenutno je zahvatila dobar dio Austrije i širi se prema nama... :) pic.twitter.com/pQlMxpI1sG

U delu centralne Istre u 14 sati i trideset minuta došlo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << do razvoja oblačnosti i grmljavine, javio je portal Istramet, a temperatura vazduha naglo je pala za 10 i više stepeni Celzijusa.

Udari gromova su izazvali nekoliko požara, a na pojedinim mestima pada razoran grad o čemu svedoče snimci građana, preneo je Index.hr.

Meteoalarm je izdao narandžasto upozorenje za veći deo Hrvatske.

Podsetimo, posle današnjeg sunčanog i veoma toplog vremena , meteoriolozi su i za Srbiju posle podne i uveče najavili  lokalni razvoj oblačnosti, a očekuju se kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom, i to uglavnom u jugozapadnim, zapadnim i severozapadnim predelima.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 22. avgusta, biti promenljivo oblačno i nestabilno vreme sa grmljavinom i lokalnim pljuskovima, intenzivnijim u nedelju posle podne, tokom noći i u ponedeljak.

Vesti o olujnom nevremenu stižu i iz BiH, Bihać je danas oko 13 sati zapljusnut gradom i kišom koju je nosio snažan vetar.

"Nevreme se dešava u intervalima. Malo stane, pa opet počne. U većem delu Bihaća nema ni električne energije. Do sada nam se nitko nije obratio i prijavio da mu je pričinjena materijalna šteta," rekli su u Kantonalnoj upravi civilne zaštite Unsko-sanskog kantona za Faktor.ba.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bihać zbog nevremena ostao bez struje (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Avg.2015

BIHAĆ - Vijesti o olujnom nevremenu stižu iz Bihaća koji je danas oko 13 sati zapljusnut gradom i kišom koju je nosio snažan vjetar..."Nevrijeme se dešava u intervalima. Malo stane pa opet počne. U većem dijelu Bihaća nema ni električne energije. Do sada nam se niko nije obratio i prijavio...

Nastavak na Nezavisne Novine...

(VIDEO) NEVREME STIŽE I U SRBIJU: Grad i kiša u Istri, Bihać ostao bez struje!

Izvor: Kurir, 15.Avg.2015

Deo Istre danas je pogodilo jako nevreme, na pojedinim mestima praćeno gradom, a udari groma izazvali su više požara, javili su hrvatski mediji. Jako nevreme zahvatilo je i Bosnu i Hercegovinu, a od udara groma bez struje je ostao Bihać...U delu centralne Istre u 14 sati i trideset minuta došlo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.